MENU TERUG
SLUITEN

Fietskarren

Een fietskar is ideaal als je tijdens een fietstocht je kinderen, je hond of bagage wilt meenemen.  Een fietskar zorgt ervoor dat jij je reisgenoot of bagage op een veilige manier mee kan nemen tijdens jouw fietstocht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kramer Fietsservice helpt je graag.

Lees meer ...

Verschillende soorten fietskarren

Bagagefietskar

De bagage fietskar is ideaal als je tijdens een fietsvakantie meer bagage wilt meenemen. Deze fietskar is doorgaans open, waardoor je de bagage goed kunt opstapelen. Eventueel is er wel een afdekzeil te krijgen, zodat je bagage droog vervoerd kan worden. 

Kinderfietskar

De kinderfietskar is een veilige manier om je kinderen mee te nemen op de fiets. Deze fietskarren zijn voorzien van veiligheidsgordels en van transparante zijpanelen, zodat de kinderen er niet uit kunnen vallen. De meeste fietskarren zijn gemaakt voor twee kinderen. 

Hondenfietskar

De hondenfietskar is speciaal ontworpen voor jouw viervoeter. Deze fietskar is voorzien van voldoende ventilatie en heeft de mogelijkheid om jouw hond goed vast te zetten. Qua uiterlijk lijkt deze kar op de kinderfietskar. 

 

Tips voor het aanschaffen van een fietskar

Inhoud

De inhoud is afhankelijk van wat je wil met een fietskar, hou hierbij rekening met de bagage die je denkt mee te willen, de grootte van je hond en of de kinderen comfortabel in de kar kunnen zitten. 

Draagkracht

De draagkracht is het gewicht dat je in de fietskar kunt vervoeren. Bedenk van te voren wat je met de fietskar wilt gaan doen wat het doel is waarvoor je het koopt. 

Gewicht

Het gewicht van de fietskar is ook iets waar je rekening mee moet houden. Vooral als je in de heuvels gaat fietsen, wil je niet een te zware fietskar. Op de vlakke wegen ga je waarschijnlijk niet zo veel verschil merken.

Comfort

Als je de hond of kinderen in de fietskar mee gaat nemen, wil je wel dat ze er comfortabel bij zitten.


<< Lees minder

Er zijn 2 producten gevonden:

Fietskar Doggyride Original Fietskarren rood
373,95
Fietskar Burley Coho XC single wheel Fietskarren black
529,-

Merk

Kleur

Sortering