Kramer Fietsservice: het vakmanschap van een fietsspecialist

Of uw nieuwe fiets echt lekker fietst, daar komt u pas achter als u er een aantal uren op hebt gefietst. Maar wat voor fiets bij u past, daar komt u pas achter met een goed advies. Geen mens is immers gelijk, en geen fiets is gelijk. Als echte fietsspecialisten gebruiken wij onze kennis en ervaring, om u de juiste fiets te adviseren. Want alleen de fiets die past bij uw lengte, postuur en houding zal u het optimale fietsplezier geven. 

Wij kiezen voor de consument die behoefte heeft aan service en vakmanschap. Een relatie voor de lange termijn. Wij investeren graag in die relatie.

Fietsplezier begint met een goed advies

Bij ons wordt u vakkundig geholpen bij de juiste aankoop en de juiste keuze voor de perfect passende fiets. Een vakkundige bodyscan en zadelmeting én een goed advies zijn de belangrijkste factoren voor ultiem fietsplezier! Ervaar het zelf en maak gebruik van ons grote aanbod testfietsen zoals e-bikes en mountainbikes.

Service en kwaliteit voorop

Online shoppen kan iedereen, maar hoe staat het dan met de service? Bij ons is service vanzelfsprekend! Wij bieden verschillende pakketten, die u kunt aanschaffen bij de aankoop van uw nieuwe fiets. Wij informeren u graag! Een website kan geen lekke band repareren, de derailleur of zadelhoogte afstellen, een kopje koffie schenken en een goed adviesgesprek voeren. Bij ons staan service verlenen en kwaliteit leveren voorop en dat voor een goede prijs.

Bij Kramer Fietsservice profiteert u van:

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • De service van een fietsspecialist
  • Mogelijkheid tot het testen vóór aankoop
  • Bodyscan om uw houding te meten
  • Zadelmeting voor optimaal comfort