MENU TERUG
SLUITEN

Vaste spatborden

Vaste spatborden zijn een onmisbaar accessoire voor elke fiets, ontworpen om jou en je fiets te beschermen tegen modder, water en vuil tijdens het rijden. Houd je fiets en jezelf schoon met de vaste spatborden van Kramer Fietsservice. 

 

 

Lees meer ...

Wat zijn vaste spatborden?

Vaste spatborden zijn je beste vrienden als het gaat om fietsen in regenachtig of modderig weer. Ze zijn stevig, duurzaam en gemonteerd aan je fiets om spatten van modder en water te voorkomen, waardoor je kleding en gezicht schoon blijven, en je fiets beschermd wordt tegen vuil.

 

Wat kun je ermee?

Met vaste spatborden geniet je van:

Een schonere rit: Geen modderspatten meer op je kleding of in je gezicht, zelfs niet tijdens de meest uitdagende ritten.

Betere zichtbaarheid: Minder vuil op de weg betekent betere zichtbaarheid voor jou en andere weggebruikers, waardoor je veiliger kunt rijden, zelfs bij slecht weer.

Langere levensduur van je fiets: Door je fiets vrij te houden van vuil en modder, behoud je de prestaties en verleng je de levensduur van je geliefde tweewieler.

 

Waarom zijn ze belangrijk?

Ze houden jezelf en je fiets schoon en beschermd tegen de elementen, zodat je kunt blijven genieten van zorgeloze ritten, ongeacht het weer. Daarnaast investeer je met vaste spatborden in je comfort en gemoedsrust tijdens het fietsen, wetende dat je beschermd bent tegen vuil en modder.


<< Lees minder

Er is 1 product gevonden:

SKS Spatbord Bleumels matzwart 28 inch, 45 mm
35,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering