MENU TERUG
SLUITEN

Derailleurwieltjes

Wanneer u een fiets aanschaft is het belangrijk om te kijken naar de soort aandrijving die de fiets heeft. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te kijken naar het aantal versnellingen van de fiets. Wanneer de fiets de juiste soort aandrijving en het passende aantal versnellingen heeft dat past bij uw rijstijl, zult u zien dat het fietsen, racefietsen en mountainbiken steeds leuker en makkelijker wordt.

Lees meer ...

Hoe wordt een fiets aangedreven?

Het overgrote deel van de moderne stadsfietsen wordt aangedreven met behulp van de kettingaandrijving. Hierbij is de ketting gespannen tussen twee kettingwielen. Door een trappende beweging te maken worden de kettingwielen in beweging gebracht en daarmee de ketting zelf. Daarnaast zijn er nog twee achterhaalde manieren om een fiets aan te drijven, namelijk de asaandrijving en riemaandrijving. Dit zijn echter aandrijvingen die zelden nog voorkomen.

 

Hoeveel fietsversnellingen heb ik nodig?

Vooropgesteld is het verstandig om voor naafversnellingen te kiezen als je graag versnellingen wilt op je stadsfiets. Deze zijn simpelweg de beste optie voor als je niet teveel extreme prestaties van je fiets verwacht, maar toch net wat meer comfort wilt. Daarnaast zijn naafversnellingen onderhoudsvriendelijk, ideaal als je niet op dagelijkse basis aan uw fiets wilt sleutelen. Op een racefiets of mountainbike adviseren wij derailleurversnellingen, omdat je op deze manier gemakkelijker langere afstanden kunt fietsen. Heuvelachtige of lastigere terreinen zijn gemakkelijker te trotseren met derailleurversnellingen. Wel komt er bij derailleurversnellingen meer onderhoud kijken. Denk hierbij aan ontvetten, schoonmaken en opnieuw invetten.

 

Ons aanbod in fietsversnellingen en aandrijvingen

Kramer Fietsservice heeft een ruim aanbod in fietsversnellingen en aandrijvingen. Zo bieden wij cassettes, derailleurwieltjes, kettingbladen, tandwielen en trapassen. Voor de beste kwaliteit onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje of kom langs in onze winkel!

 

Heeft u hulp nodig in uw zoektocht naar de perfecte aandrijving voor uw fiets of wilt u meer weten over fietsversnellingen? Kom gerust bij ons langs en de medewerkers van Kramer Fietsservice helpen u graag!


<< Lees minder

Er zijn 20 producten gevonden:

Der. Wielset Shim. SLX kleur: zwart
8,50
Der. Wielset Shim. M410 kleur: zwart
9,95
Der. Wielset Shim. 5000 kleur: zwart
11,95
Der. Wielset Shim. SLX kleur: zwart
11,95
Der. Wielset Shim. 105 kleur: zwart
12,95
Der. Wielset Shim. 105 kleur: zwart
12,95
Der. Wielset Shim. 105 kleur: zwart
14,95
Der. Wielset Shim. Ultegra kleur: zwart
21,95
Der. Wielset Sram Apex kleur: zwart
22,-
Der. Wielset Shim. XT kleur: zwart
22,95
Der. Wielset Elvedes Sram kleur: zwart
24,-
Der. Wielset RollerBoys BDP-06 kleur: zwart
24,95
Der. Wielset RollerBoys BDP-07 kleur: zwart
24,95
Der. Wielset Shim. Ultegra kleur: zwart
24,95
Der. Wielset Elvedes maat: 12 + 12 tands kleur: zwart
38,95
Elvedes der wieltjes Shim  kleur: zwart
39,95
DERDL SRAM LOOPWIELSET GX  kleur: zwart
40,-
Der. Wielset RollerBoys C BDP-17 maat: 12/14 tands kleur: zwart
48,95
Der. Wielset Sram X1/X01 kleur: zwart
54,-
Der. Wielset Elvedes Sram kleur: zwart
87,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering