MENU TERUG
SLUITEN

Multitools

Niemand wil door klein hinder stil komen te staan. Een losse zadelpen, stuur of bagagedrager? Met een multitool onder het zadel, in de fietstas of jaszak blijf je deze momenten de baas. Een ideaal metgezel voor elke fietsrit. Of je nou op weg bent naar je werk, sportschool of weg bent op een lange fietsvakantie. Een multitool hoort thuis in elke basisuitrusting.

Lees meer ...

Welke multitool heb ik nodig?

Multitools zijn er in vele soorten en maten. Een 8-delige multitool vormt een goede basis voor elke fietser. De basis van een multitool bestaat meestal uit verschillende inbussen en schroevendraaiers. Gaat er iets ratelen wat vast moet of wil je tijdens je rit het zadel veranderen van hoogte? Dan is een kleine multitool alles wat je nodig hebt. Er bestaan ook zeer compacte multitools met een kettingspons. Mocht je tijdens het fietsen een gebroken ketting oplopen. 

Ben je liever op alles voorbereid? Dan is een 15- tot 20- delige multitool de uitkomst. Vaak uitgerust met spaak-, inbus- en steeksleutels. Ook beschikken uitgebreide multitools vaker over een kettingpons. Waardoor een gebroken ketting alleen een kleine tegenslag vormt. Het nadeel van een uitgebreide multitool is de omvang en het gewicht.

 

Onderweg of thuis 

Een multitool is eenvoudig mee te nemen tijdens elke fietsrit. Met het kleine formaat is een multitool mee te nemen in de jaszak, fiets- of rugzak. Maar niet alleen op de fiets is een multitool de uitkomst. Ook wanneer je thuis de fiets wil onderhouden of repareren. Met een uitgebreide multitool ben jij de meeste werkzaamheden de baas. Vooral handig als je niet de ruimte heb voor tientallen stukken gereedschap.


<< Lees minder

Er zijn 2 producten gevonden:

Toolset XLC TOM18 kleur: zwart
11,95
Toolset MaxiFold M BTL-141M maat: M kleur: zwart/zilver
25,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering