MENU TERUG
SLUITEN

Gereedschapskoffers

Voor de echte doe-het-zelver en/of iemand die graag de werkbank net en georganiseerd houdt. Met een fiets gereedschapskoffer kan jij alle klusjes aan.  Of het nou gaat om het plakken van een band, het vervangen van een ketting of het (de)monteren van een stuur. Alle benodigde tools heb jij in één keer in huis!

Lees meer ...

Alle tools in huis

Niets is zo irritant als halverwege de klus erachter komen dat de juiste tool voor de klus ontbreekt. Met de juiste gereedschapskoffer ben jij dit probleem een stapje voor. De basis varianten van een gereedschapskoffer beschikken o.a. over inbussen, band en wiel reparatieset en een kettingpons.

Fiets gereedschapskoffers zijn ook handig voor op vakantie. Vergeet het samenstellen van de nodige tools. In één koffer zitten alle benodigdheden om jouw fiets op de spot te repareren. Hiermee loop jij ook geen risico op het vergeten van een specifiek stuk gereedschap.

 

De juiste gereedschapskoffer

Het vinden van de juiste gereedschapskoffer hangt af van jouw eisen. Wil jij alle werkzaamheden thuis of op vakantie kunnen uitvoeren? Dan is een uitgebreide set dé uitkomst. Is een aantal werkzaamheden overlaten aan de fietsenwinkel niet erg? Dan is een basis gereedschapskoffer wellicht al genoeg. 

Niet alleen de hoeveelheid gereedschap bepaalt de prijs. Ook kwaliteit. Hoge kwaliteit gereedschap past beter, gaat langer mee en kan meer kracht aan. Handig voor wanneer die ene moer of schroef net dat kleine beetje extra kracht vereist. Oftewel, goed gereedschap is het halve werk!

 

Kom gerust langs voor meer informatie! De experts van Kramer Fietsservice helpen u graag.


<< Lees minder

Er is 1 product gevonden:

GRS WISVO BITSET 32DLG maat: 32 Delig
38,95

Merk

Maat

Sortering