MENU TERUG
SLUITEN

Fietstrainer

Wil je toch fietsen als het buiten slecht weer is? Dan is een fietstrainer kopen de oplossing. Een fietstrainer is een los apparaat waarop je een racefiets of mountainbike kan plaatsen. Je fietst dus op je eigen fiets. Ervaar een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaring. Indoor fietstraining is de manier om het hele jaar door fit te blijven. Vanaf nu geen smoesjes meer over het slechte weer!

Lees meer ...

Indoor fietstrainer Wahoo

Met de slimme fietstrainer van Wahoo Kickr core kun jij thuis aan de slag! Wahoo fietstrainers zijn één van de beste en meest verkochte fietstrainers. De trainer is voorzien van de nieuwste technieken. Ervaar een heerlijk realistisch weggevoel door middel van verschillende verbindingsmogelijkheden met externe apparaten. Door te trainen met een applicatie kun je door verschillende landschappen fietsen en je maakt het zo intensief als je zelf wilt. Wissel gemakkelijk van weerstand om net iets meer te moeten geven. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een korte rit, warming up of cooling down.

Checklist indoor fietsen

Om interactief te kunnen fietsen met jouw fietstrainer zijn er een aantal dingen nodig:

  • Een racefiets
  • Een interactieve fietstrainer (zoals de: Wahoo)
  • Een account bij een sport applicatie
  • Een tv, computer, mobiel of tablet om de applicatie aan te koppelen

Kies een trainingsprogramma waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Bekijk jouw trainingsresultaten en behaal langere afstanden of hogere snelheden. Fiets de mooiste routes over de hele wereld vanuit je eigen huis, het geeft een realistisch rijgevoel.


<< Lees minder

Er zijn 7 producten gevonden:

Snelheidssensor Wahoo kleur: zwart
39,95
Hartslagband TickR HRM-S kleur: black
49,95
Fitnessmat Wahoo KickR maat: 198 x 91.5 cm kleur: zwart
79,95
Windsimulator KickR kleur: zwart
279,-
Klimsimulator KickR Climb kleur: zwart/grijs
699,-
Hometrainer Wahoo Kickr Core Smart Hometrainers black
799,-
Hometrainer Wahoo KickR Power Trainer v5.0 Hometrainers black
1.199,99

Merk

Kleur

Maat

Sortering