MENU TERUG
SLUITEN

Bescherming

Jouw fiets, het is meer dan alleen een vervoermiddel; het is een metgezel op al je avonturen. Daarom bieden we een assortiment aan beschermende producten, waaronder beschermers, om je fiets te beschermen tegen ongewenste schade.

Lees meer ...

Wat zijn de beschermende producten?

Beschermende producten zijn ontworpen om je fiets te beschermen tegen slijtage, krassen, corrosie en andere vormen van schade. Ze vormen een barrière tussen je fiets en de elementen, waardoor deze er langer als nieuw uitzien.

 

Wat kun je met de beschermers?

Met beschermende producten kun je:

Bescherming bieden tegen slijtage: Beschermende producten voorkomen krassen en schade aan de lak van je fiets, waardoor deze er langer als nieuw uitziet.

Onderhoud vereenvoudigen: Door je fiets te beschermen, verminder je de noodzaak voor regelmatig onderhoud en schoonmaak, wat tijd en moeite bespaart.

De levensduur van je fiets verlengen: Door je fiets te beschermen tegen schade, verleng je zijn levensduur en behoud je zijn waarde op de lange termijn.

 

Geef je fiets de liefde en bescherming die hij verdient met de beschermende producten. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe we je kunnen helpen om je fiets te beschermen en te verzorgen voor de lange termijn. 


<< Lees minder

Er zijn 7 producten gevonden:

Beschermers CableWrap BCB-90D maat: 4 mm kleur: zwart
7,25
Beschermers CableWrap BCB-90B maat: 5 mm kleur: zwart
7,25
Beschermers BikeSkin BBP-50 kleur: transparant
8,95
Beschermer StayGuard BBP-12L maat: 250 x 130 x 130 mm kleur: zwart
10,95
Beschermer StayGuard BBP-12M maat: 250 x 90 x 110 mm kleur: zwart
10,95
Beschermers BikeSkin C BBP-51 kleur: carbon
13,95
Beschermer TubeSkin BBP-60 kleur: transparant
14,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering