MENU TERUG
SLUITEN

Fietsshirt kids korte mouw

Goede fietskleding nodig? Wij hebben een grote selectie aan fietskleding voor dames, heren en kinderen! Fietsbroeken, Fietsshirts, onderkleding, bijpassend voor alle soorten fietsactiviteiten. Ook voor ieder weertype is er fietskleding, zo kan jij je goed kleden voor het Nederlandse weer. De juiste fietskleding zorgt dat je comfortabeler op je fiets stapt en van goede fietskleding heb je natuurlijk lang plezier!

Lees meer ...

Fietskleding advies

Als je wilt wielrennen en je bent een echte snelheidsduivel, dan is nauwsluitende kleding precies wat jij nodig hebt! Fietsbroeken met padding, helmen en goede fietsschoenen verbeteren jouw prestaties en zorgen voor comfort en veiligheid. Ga je meer voor een rustige fietstocht, dan is een losvallende outfit natuurlijk meer geschikt.

Al die verschillende fietsactiviteiten vragen dan ook om specifieke kleding. Fietsen is een activiteit voor buiten, al onze fietskleding is hier daarom op aangepast. Alle materialen zijn vochtregulerend en hebben een vocht-, wind en vuilafstotende werking. Zo kan elke fietser profiteren van continu ontwikkelende technieken.

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder en vind wat past bij je fietsactiviteit.


<< Lees minder

Er zijn 8 producten gevonden:

Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 140 kleur: army green
50,-
Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 128 kleur: army green
50,-
Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 140 kleur: cloud
50,-
Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 152 kleur: cloud
50,-
Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 128 kleur: cloud
50,-
Shirt Agu Colour Bl. K km maat: 152 kleur: army green
50,-
Shirt Agu Duo Kids km maat: 164 kleur: cloud
50,-
Shirt Agu Duo Kids km maat: 164 kleur: army green
50,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering