MENU TERUG
SLUITEN

Schoenplaatjes

De juiste fietskleding accessoires zijn een verrijking op jouw fietsoutfit. Of het nou gaat om extra bescherming, comfort of nog hogere prestaties. Met o.a. handschoenen, caps, sokken en arm- en beenstukken zet jij de puntjes op de i. 

Lees meer ...

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen zorgen voor comfort en betere fietsprestaties. Fietshandschoenen zijn niet alleen bedoeld voor lagere temperaturen, maar kunnen het gehele jaar worden gedragen. 

Op de handpalm zijn de handschoenen voorzien van extra padding waardoor trillingen van het stuur worden geabsorbeerd. Het lichaam wordt hierdoor minder belast, wat vooral op langere afstanden resulteert in betere prestaties. Daarnaast bieden handschoenen bescherming bij een valpartij en leveren ze meer grip op tijdens het fietsen. Waardoor je betere controle over het stuur behoud.

Arm- en beenstukken

Arm- en beenstukken zijn hét redmiddel om dagen met afwisselende temperaturen door te komen. Zo kan de koude ochtend- en/of avondtemperatuur worden overbrugt. En kan je in de middag profiteren van een korte broek of shirt met korte mouwen. Daarnaast kunnen de arm- en beenstukken wind- en waterdichte eigenschappen hebben. Waardoor ze een vergelijkbaar fietsoutfit kunnen aanvullen.

Overschoenen

Overschoenen zorgen dat jouw voeten droog en warm blijven. Een onmisbare aanvulling op een fietsoutfit bij koude en natte weersomstandigheden. De onderzijde van een overschoen is open, waardoor ze ook te gebruiken zijn op fietsschoenen met een kliksysteem.

Hoofddeksels

Balaclavas, sjaals en mutsen kunnen het hoofd warm houden tijdens de koudere ritten. Daarnaast hebben verschillende hoofddeksels vochtafvoerende eigenschappen. Hierdoor loopt zweet niet de ogen in en blijft het hoofd droog.


<< Lees minder

Er zijn 9 producten gevonden:

Schoenplaatjes SM-SH56 kleur: zwart
13,95
Schoenplaatjes Click & Go BPD-01 kleur: zilver
16,95
Schoenplaatjes RoadClip BPD-02A maat: 9 degree kleur: rood
16,95
Schoenplaatjes RoadClip BPD-02F maat: 0 degree kleur: zwart
16,95
Schoenplaatjes MultiClip BPD-04F kleur: zwart
18,95
Schoenplaatjes MultiClip BPC-04A kleur: rood
18,95
Schoenplaatjes SM-SH10 kleur: rood/zwart
22,95
Schoenplaatjes SM-SH11 kleur: geel/zwart
22,95
Schoenplaatjes SM-SH12 kleur: blauw/zwart
22,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering