MENU TERUG
SLUITEN

Accessoires

De juiste fietskleding accessoires zijn een verrijking op jouw fietsoutfit. Of het nou gaat om extra bescherming, comfort of nog hogere prestaties. Met o.a. handschoenen, caps, sokken en arm- en beenstukken zet jij de puntjes op de i. 

Lees meer ...

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen zorgen voor comfort en betere fietsprestaties. Fietshandschoenen zijn niet alleen bedoeld voor lagere temperaturen, maar kunnen het gehele jaar worden gedragen. 

Op de handpalm zijn de handschoenen voorzien van extra padding waardoor trillingen van het stuur worden geabsorbeerd. Het lichaam wordt hierdoor minder belast, wat vooral op langere afstanden resulteert in betere prestaties. Daarnaast bieden handschoenen bescherming bij een valpartij en leveren ze meer grip op tijdens het fietsen. Waardoor je betere controle over het stuur behoud.

 

Arm- en beenstukken

Arm- en beenstukken zijn hét redmiddel om dagen met afwisselende temperaturen door te komen. Zo kan de koude ochtend- en/of avondtemperatuur worden overbrugt. En kan je in de middag profiteren van een korte broek of shirt met korte mouwen. Daarnaast kunnen de arm- en beenstukken wind- en waterdichte eigenschappen hebben. Waardoor ze een vergelijkbaar fietsoutfit kunnen aanvullen.

 

Overschoenen

Overschoenen zorgen dat jouw voeten droog en warm blijven. Een onmisbare aanvulling op een fietsoutfit bij koude en natte weersomstandigheden. De onderzijde van een overschoen is open, waardoor ze ook te gebruiken zijn op fietsschoenen met een kliksysteem.

 

Hoofddeksels

Balaclavas, sjaals en mutsen kunnen het hoofd warm houden tijdens de koudere ritten. Daarnaast hebben verschillende hoofddeksels vochtafvoerende eigenschappen. Hierdoor loopt zweet niet de ogen in en blijft het hoofd droog.


<< Lees minder

Er zijn 38 producten gevonden, waarvan 37 t/m 38 hier worden weergegeven:

Overschoen Ess. Thermo N4 maat: L kleur: zwart
Ä 65,-
Overschoen Ess. Thermo N4 maat: M kleur: zwart
Ä 65,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering