MENU TERUG
SLUITEN

Mutsen en kollen

De juiste fietskleding accessoires zijn een verrijking op jouw fietsoutfit. Of het nou gaat om extra bescherming, comfort of nog hogere prestaties. Met o.a. handschoenen, caps, sokken en arm- en beenstukken zet jij de puntjes op de i. 

Lees meer ...

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen zorgen voor comfort en betere fietsprestaties. Fietshandschoenen zijn niet alleen bedoeld voor lagere temperaturen, maar kunnen het gehele jaar worden gedragen. 

Op de handpalm zijn de handschoenen voorzien van extra padding waardoor trillingen van het stuur worden geabsorbeerd. Het lichaam wordt hierdoor minder belast, wat vooral op langere afstanden resulteert in betere prestaties. Daarnaast bieden handschoenen bescherming bij een valpartij en leveren ze meer grip op tijdens het fietsen. Waardoor je betere controle over het stuur behoud.

Arm- en beenstukken

Arm- en beenstukken zijn hét redmiddel om dagen met afwisselende temperaturen door te komen. Zo kan de koude ochtend- en/of avondtemperatuur worden overbrugt. En kan je in de middag profiteren van een korte broek of shirt met korte mouwen. Daarnaast kunnen de arm- en beenstukken wind- en waterdichte eigenschappen hebben. Waardoor ze een vergelijkbaar fietsoutfit kunnen aanvullen.

Overschoenen

Overschoenen zorgen dat jouw voeten droog en warm blijven. Een onmisbare aanvulling op een fietsoutfit bij koude en natte weersomstandigheden. De onderzijde van een overschoen is open, waardoor ze ook te gebruiken zijn op fietsschoenen met een kliksysteem.

Hoofddeksels

Balaclavas, sjaals en mutsen kunnen het hoofd warm houden tijdens de koudere ritten. Daarnaast hebben verschillende hoofddeksels vochtafvoerende eigenschappen. Hierdoor loopt zweet niet de ogen in en blijft het hoofd droog.


<< Lees minder

Er zijn 7 producten gevonden:

Pet Agu Jumbo-Visma maat: Uni kleur: geel
15,-
Helmmuts Agu Winter maat: Uni kleur: black
20,-
Necktube Agu maat: Uni kleur: zwart
20,-
Muts FullHead BBW-100 maat: Uni kleur: zwart
21,95
Muts Winter Helmcap maat: S/M kleur: zwart
25,-
Col Winter Evo Conquer maat: Uni kleur: zwart
25,-
Muts Agu Winter Col maat: Uni kleur: neon yellow
25,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering