MENU TERUG
SLUITEN

Trekkingfietsen

Een trekkingfiets is gemaakt voor de echte fiets avonturiers onder ons, het wordt ook wel een hybride fiets genoemd. Het zijn betrouwbare fietsen met een perfecte afwerking: ideaal voor de liefhebber van lange tochten. Kenmerkend aan een trekkingfiets is het stijve frame, sterke wielen, stevige bagagedragers, slijtvaste onderdelen en comfortabele zithouding. Kortom de trekkingfiets is ideaal om lange dagen te genieten tijdens uw fietsvakantie. 

Lees meer ...

Koga signature

De trekkingfiets die wij bij Fietsservice Kramer aanbevelen is de Koga Signature. Dit is een lichtgewicht fiets met veel versnellingen en slimme innovaties. Deze wereldfiets is door uzelf samen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Het versnellingssysteem: het aantal versnellingen en de werking hiervan.
  • Het remsysteem.
  • Kleur en materiaal van het frame en zadel.
  • Soorten verlichting.
  • De vorm en materiaal van het stuur.
     

De trekkingfiets is ook met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar. Zo maakt u meer kilometers met meer gemak.

Waarom een trekkingfiets?

Een trekkingfiets heeft een sportieve zithouding door het rechte stuur. Hierdoor is het eenvoudiger om kracht te zetten en daardoor dus comfortabel te fietsen. Door het lichte aluminium frame weegt de fiets een stuk minder dan stadsfietsen en mountainbikes. Hierdoor fiets je licht en kom je gemakkelijker op snelheid. Ze zijn gemaakt voor fietsvakanties, bikepacking en stadsritten.


<< Lees minder

Sortering

11 versnellingen met Hydraulische schijfremmen
€ 4.913,70