MENU TERUG
SLUITEN

Kinderfietsen

Kinderfietsen in allerlei soorten en maten. Van driewielers tot jeugdfietsen. Een kinderfiets van Kramer fietsservice zorgt voor een optimale eerste ervaring met fietsen, je kind zal genieten van fietsen. Het is ook altijd mogelijk om een gratis proefrit te komen maken. Ontdek de perfecte kinderfiets voor je kind bij fietsservice kramer! 

Lees meer ...

Veiligheid

Voordat je kind leert fietsen op een echte kinderfiets is een loopfiets erg geschikt om langzaam op te bouwen. Bij kinderfietsen is de maat belangrijk, want een te grote fiets kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Je kind moet makkelijk van een fiets kunnen afstappen. Stel het zadel en het stuur daarom op de juiste hoogte af. Mocht je kind toch nog zijwieltjes nodig hebben, zijn die bij ons ook te verkrijgen. Veiligheid is erg belangrijk zeker als je kind net begint met fietsen. Om je kind veilig de weg op te laten is een fietshelm ook een goed idee.

Hoe kies je nou de goede maat kinderfiets? Voor kinderen van 4 tot 5 jaar met een lengte van 105 tot 120, is een fiets van 16 inch het meest geschikt. Voor kinderen van 6 tot 7 jaar met een lengte van 120 tot 135, kan je het beste kiezen voor een fiets van 20 inch. Vanaf 8 jaar met de lengte van 135 tot 155, kies je voor een fiets van 24 inch. Ga voor wat het beste aansluit bij de lengte van je kind.

Nog een paar tips: Koop de fiets niet op de groei, koop een zo licht mogelijke fiets, het zadel moet niet te groot zijn en koop een fiets met terugtrapremmen. 


<< Lees minder

Sortering

24 versnellingen met V-brake (en cantilever) met kabelbediening
549,-

Prijs

  • -

    Stel in

Framesoort

Framehoogte

Aantal versnellingen

RemmenRESET