MENU TERUG
SLUITEN

E-bikes

Comfortabel lange afstanden fietsen is mogelijk met een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd. Bij Fietsservice Kramer koop je een betrouwbare elektrische fiets die perfect aansluit bij jouw wensen. Zo haal jij binnenkort iedereen in met jouw snelle, nieuwe fiets. Het kopen van een elektrische fiets moet gezien worden als een investering. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een elektrische fiets te kijken naar welke fiets het beste bij je past. 

Lees meer ...

Elektrische fiets onderhoud

Een elektrische fiets is een investering, daarom is goed onderhoud van cruciaal belang. Laat je elektrische fiets één tot twee keer per jaar een servicebeurt geven. Zelf kun je de fiets regelmatig schoonmaken, de ketting smeren en onderdelen behandelen met roestwerend middel. Nadat je je fiets hebt schoongemaakt is het goed om deze in te spuiten met vocht- en vuilwerende spray.  


Een tip van ons: de accu van je fiets houdt niet zo van kou, haal deze daarom uit je fiets en leg hem binnen neer.    

Elektrische fiets onderdelen

Met de juiste onderdelen voor je elektrische fiets kun je er jaren plezier van hebben. Wat dacht je van een goed extra slot om er zeker van te zijn dat je kostbare bezit niet wordt gestolen. Voor fietsen die meer dan 3500 euro kosten, is het zelfs verplicht om een tweede slot te gebruiken. Dit geldt voor alle fietsen behalve mountainbikes en racefietsen. Maar let op! de insteekketting telt niet als tweede slot. 

Merken

Bij ons koop je een elektrische fiets van een betrouwbaar en bekend merk zoals:

- Riese & Müller
- Batavus
- Dutch ID
- Gazelle
- Cube
- Koga
- Sparta
- Cannondale 


<< Lees minder

Sortering

Geen fietsen gevonden! Gebruik het filter om het zoekresultaat uit te breiden.

Prijs

  • -

    Stel in

FramesoortRESET