MENU TERUG
SLUITEN

Fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets van topkwaliteit? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een nieuw exemplaar! Wij beschikken in onze webshop o.a. over mountainbikes, sportfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en nog veel meer. Je hebt keuze uit een groot assortiment. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en alles wat we verkopen testen we dan ook zelf. Dankzij een gedegen advies, zoals een bodyscan en een zadelmeting ben je verzekerd van jaren fietsplezier!

Lees meer ...

Fietsen van kwaliteit

Nederland staat in de hele wereld bekend als een fietsland. Met ons ruime aanbod in fietsen houden we dit natuurlijk graag in beweging. Ben je net als ons gek op uitdaging en is geen bocht jou te scherp? Kijk eens tussen de mountainbikes, racefietsen of gravel bikes! Of wil je genieten van de mooie fietsroutes op verharde paden in het Fochteloërveen? Zie dan het assortiment aan e-bikes of stadsfietsen. Het is ook mogelijk om fietsen te huren voor een mooie fietstocht, zie de pagina over fietsverhuur


Wanneer je toe bent aan een nieuwe fiets is het belangrijk vast te stellen wat je precies zoekt in een fiets. Je hebt keuze uit allerlei soorten modellen voor allerlei verschillende activiteiten. Bedenk daarom goed voor welke activiteit je de fiets zult gaan gebruiken. Ga je bijvoorbeeld op de fiets naar het werk of ben je juist van plan om te gaan racefietsen? Ontdek welke fiets bij jouw wensen aansluit.   

 

Bekijk ons ruime aanbod:


<< Lees minder

Sortering