MTB clinics en technische workshops

In verband met het coronavirus zijn de MTB clinics op dit moment niet te reserveren. Wel is het mogelijk om bij ons een mountainbike te huren. Bel 0516-43 36 99 voor de mogelijkheden. Excuses voor het ongemak. 

Uw vaardigheden bijschaven of meer weten over de techniek van de mountainbike? Met onze MTB clinics helpen wij u graag in het zadel. We hebben één van de mooiste MTB-routes om de hoek liggen waar we de opgedane kennis direct in de praktijk brengen. Er zijn clinics voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Met onze technische workshops leer je alles over de mountainbike, zodat u de mountainbike zelf kunt onderhouden en in topconditie kunt houden. Zit er niet een passende clinic tussen het aanbod? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een clinic op maat!

Locatie
Mountainbike Clinic Event 2020 (datum nog niet bekend i.v.m. coronavirus)
Wil je weten of mountainbiken iets voor jou is? Of ben je er al mee bekend en wil je juist meer technieken leren? Kom dan naar de voorjaarseditie van het MTB Clinic Event! 
Vanaf 1 Hele dag
Bikkels, Bites & Bikes MTB Clinic
Ga helemaal los op de mountainbiketracks van Appelscha en geniet van een spareribs-buffet bij Grand Café De Hildenberg.
Vanaf 10
Beginner mountainbike clinic
Basis mountainbike clinic. Een dagdeel programma inclusief verzorgde ontvangst met koffie/thee en lekkers. Mogelijkheid tot gebruik van douches en mountainbikes.
Vanaf 10 Dagdeel
Intermediate mountainbike clinic
Clinic voor actievelingen met wat extra conditie en zin in een uitdaging. Dagvullend programma met meer en langere oefeningen. Inclusief lunch.
Vanaf 10 Hele dag
Advanced mountainbike clinic
Ook voor de ervaren mountainbiker valt er nog iets te leren. Daarom bieden wij deze mountainbike clinic voor gevorderden aan. 
Vanaf 10 Hele dag
Kids mountainbike clinic
Speciale kidsclinics. Inclusief mountainbikes, valhelm en ervaren instructeur. Spelenderwijs leren biken. Een bijzonder leuke ervaring voor de kids!
Vanaf 10 Dagdeel
Familie mountainbike clinic
Een actief familie uitje van klein tot groot en van jong tot oud. Met elkaar erop uit of juist in groepjes met meerdere instructeurs.
Hele dag
Bedrijven mountainbike clinic
De rollen zijn anders verdeeld tijdens een clinic, een andere kijk op elkaar buiten het werk. Een leuke activiteit of uw personeel inspireren om fit te zijn.
Op maat!
ATB+ mountainbike clinic
Voor de ervaren biker of groepen met echte durfals! Zeer uitgebreide uitdagende clinic inclusief lunch en mogelijkheid tot het gebruik van onze professional bikes.
Vanaf 10 Hele dag
Privé mountainbike clinic
Op eigen tempo en niveau nieuwe technieken leren bij het mountainbiken? Dat kan tijdens onze privé clinic. Inclusief begeleiding van onze instructeurs!
Vanaf 1 tot 4 Dagdeel
Basis workshop fietstechniek (individueel)
De theorie avond bijgewoond en nu zelf aan de slag? Tijdens deze basisworkshop leert u alle ins en outs kennen om uw mountainbike of racefiets in topconditie te houden.
Vanaf 1 Middag
Complete workshop fietstechniek (individueel)
De theorie en basis afgerond? Dan gaan we nu aan de slag met het echte werk! Zelf sleutelen aan uw eigen fiets. Tijdens dit dagdeel gaan we nog dieper op de materie in.
Vanaf 1 Dagdeel
Basis workshop fietstechniek (groep)
Bij aanschaf van een mountainbike of racefiets komt u al snel onderhoud tegen. Leer de juiste basistechnieken, handelingen en smeermiddelen kennen om thuis uw fiets te onderhouden.
Vanaf 6 tot 12 Avond
Complete workshop fietstechniek (groep)
Met onze complete workshop fietsonderhoud leert u net iets meer. Technische tips en tricks voor het onderhoud en materiaal. Zo haalt u meer uit uw mountainbike.
Vanaf 6 tot 12 Avond