MTB clinics en technische workshops

Je vaardigheden bijschaven of meer weten over de techniek van je mountainbike? Met onze MTB clinics helpen wij je graag in het zadel. We hebben één van de mooiste mtbroutes om de hoek liggen waar je jouw kennis direct in de praktijk kunt brengen. Van beginner tot gevorderde. Met onze technische workshops leer je de ins en outs van je mountainbike zodat je jouw mountainbike zelf kunt onderhouden en in topconditie kunt houden. Zit er niet een passende clinic voor je bij? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een clinic op maat!

Locatie
Beginner mountainbike clinic
Basis mountainbike clinic. Een dagdeel programma inclusief verzorgde ontvangst met koffie/thee en lekkers. Mogelijkheid tot gebruik van douches en mountainbikes.
Vanaf 10
Intermediate mountainbike clinic
Clinic voor actievelingen met wat extra conditie en zin in een uitdaging. Dagvullend programma met meer en langere oefeningen. Inclusief lunch.
Vanaf 10 Hele dag
Advanced mountainbike clinic
Ben je al een ervaren mountainbiker? Dat betekent niet dat je niets meer kunt leren! Daarom bieden wij deze mountainbike clinic voor gevorderden aan.
Vanaf 10 Hele dag
Kids mountainbike clinic
Speciale kids clinics. Inclusief mountainbikes, valhelm en ervaren instructeur. Spelenderwijs leren biken. Een bijzonder leuke ervaring voor de kids!
Vanaf 10 Dagdeel
Familie mountainbike clinic
Een actief familie-uitje van klein tot groot en van jong tot oud? Met elkaar erop uit of juist in groepjes met meerdere instructeurs.
Hele dag
Bedrijven mountainbike clinic
De rollen zijn anders verdeeld tijdens een clinic, een andere kijk op elkaar buiten het werk. Gewoon een leuke activiteit of uw personeel inspireren om fit te zijn.
Op maat!
ATB+ mountainbike clinic
Voor de ervaren biker of groepen met echte durfals! Zeer uitgebreide uitdagende clinic inclusief lunch en mogelijkheid tot het gebruik van onze professional bikes!
Vanaf 10 Hele dag
Privé mountainbike clinic
Op jouw eigen tempo en niveau nieuwe technieken leren bij het mountainbiken? Dat kan tijdens onze privé-clinic. Inclusief begeleiding van onze instructeurs!
Vanaf 1 tot 4 Dagdeel
Theorie fietstechniek (individueel) 27 februari 2019
Uw fiets onderhouden vergt kennis. Tijdens deze theorie avond vertellen wij u alles wat u moet weten, op basis van onze ervaringen uit de praktijk. De ideale opstap naar de basisworkshop fietstechniek.
Vanaf 1 Avond
Basis workshop fietstechniek (individuele opgave) Data's volgen
De theorie avond bijgewoond en nu zelf aan de slag? Tijdens deze basisworkshop leert u alle ins en outs kennen om uw mountainbike of racefiets in topconditie te houden.
Vanaf 1 Middag
Complete workshop fietstechniek (individueel)
De theorie en basis afgerond? Dan gaan we nu aan de slag met het echte werk! Zelf sleutelen aan uw eigen fiets. Tijdens dit dagdeel gaan we namelijk nog dieper op de materie in.
Vanaf 1 Dagdeel
Basis workshop fietstechniek (groep)
Bij aanschaf van een mountainbike of racefiets kom je al snel onderhoud tegen. Hoe doe je dit goed en gemakkelijk thuis? Leer de juiste basistechnieken, handelingen en smeermiddelen kennen.
Vanaf 6 tot 12 Avond
Complete workshop fietstechniek (groep)
Met onze complete workshop fietsonderhoud leert u net iets meer. Technische tips en tricks voor het onderhoud en materiaal. Zo haalt u meer uit uw mountainbike.
Vanaf 6 tot 12 Avond
Beginner mountainbike clinic
Basis mountainbike clinic waarvoor je je individueel kunt inschrijven. Inclusief verzorgde ontvangst met koffie/thee/ranja en lekkers. Mogelijkheid tot gebruik van douches en mountainbikes.
Vanaf 1 Dagdeel
Intermediate mountainbike clinic (individueel)
Clinic voor actievelingen met wat extra conditie en zin in een uitdaging. Dagvullend programma met meer en langere oefeningen. Inclusief lunch. Individueel inschrijven.
Vanaf 1 Hele dag
Advanced mountainbike clinic (individueel)
Ben je al een ervaren mountainbiker? Dat betekent niet dat je niets meer kunt leren! Daarom bieden wij deze mountainbike clinic voor gevorderden aan. Individueel inschrijven mogelijk.
Vanaf 1 Hele dag