Met veel zin & energie staan we voor u klaar!

2020 was een rumoerig jaar, ook bij ons. Door de opkomst van het coronavirus hebben steeds meer mensen het buitenleven ontdekt. Hierdoor was het topdrukte afgelopen jaar bij de fietsverhuur. Niet alleen was het druk bij de verhuur, ook de bestellingen van nieuwe fietsen waren niet aan te slepen. Daar bovenop is het team flink uitgebreid met nieuwe gezichten. Kortom: een enerverend jaar! We blikken in deze blog graag even met je terug maar vooral vooruit.

Nieuwe gezichten

Sinds Jan Hendrik Kramer het bedrijf van zijn vader in 2016 heeft overgenomen, is het bedrijf volop in ontwikkeling. Blikken we terug op afgelopen jaar, dan valt op dat het team het afgelopen jaar er wat anders uit gaan zien. De afgelopen tijd kan het zijn dat je nieuwe gezichten bent tegengekomen in de winkel. Het team bestaat uit enthousiaste professionals, die fietsen in hun hart hebben gesloten. Zijn ze niet in de winkel te vinden, dan zitten ze op een fiets. Een mountainbike, een racefiets, een stadsfiets; noem het maar op. Met veel passie en kennis helpen ze iedereen graag met hun fietsvraag.  

Plek voor jonge talenten

Zowel in de winkel als in de werkplaats is er plek voor jonge talenten. Ruimte om te leren is er volop. Elk jaar worden er meerdere stagiaires opgeleid binnen de winkel en de werkplaats. Afgelopen jaar maakte collega Jordy Baron naam door de tweede plek te bemachtigen tijdens Skill Heroes, een vakwedstrijd voor MBO studenten. Apetrots waren we op hem! Door te investeren in de nieuwe generatie fietsenmakers, wordt er geïnvesteerd in kwaliteit, een belangrijk speerpunt voor ons bedrijf.

Op adem komen

De gedwongen sluiting van half december kwam niet helemaal als een verrassing. Begin december was er al besloten om de fietsverhuur volledig te sluiten en de winkel enkel open te laten voor afspraken. De gedwongen sluiting van de winkel vanuit de overheid geeft ons de tijd om een beetje op adem te komen. Een beetje, want de werkzaamheden in de werkplaats en het afleveren van fietsen bij de mensen thuis gaat namelijk nog gewoon door. 

Met frisse energie het nieuwe jaar in

Aangezien stilzitten niet in onze aard zit, worden er mooie plannen gemaakt voor het komende jaar. De sluiting van de winkel biedt kansen om juist nu te investeren in de winkel. Een grondige verbouwing zorgt ervoor dat de winkelruimte opnieuw wordt ingedeeld. Zo komt er meer ruimte voor het assortiment voor kinderen en kan men in de winkel binnenkort virtuele trainers testen. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid, waardoor fietsliefhebbers nog meer aan hun trekken komen bij Kramer. Door deze verbouwing en investering is Bike Totaal Kramer klaar voor de toekomst.

We kijken uit naar al het moois dat 2021 ons gaat brengen!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons via het Facebook- of Instagram account van Bike Totaal Kramer.