Mountainbike arrangementen in de omgeving van Appelscha

In verband met het coronavirus zijn de arrangementen op dit moment niet te reserveren. Wel is het mogelijk om bij ons een mountainbike te huren. U dient dan zelf de eventuele overige activiteiten en horeca te regelen. Excuses voor het ongemak. 

Appelscha heeft één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Al vinden wij natuurlijk dat het de mooiste is. Neem uw mountainbike mee en ervaar het zelf! Met onze arrangementen geeft u het verblijf in de omgeving van Appelscha net dat beetje extra. Geen mountainbike mee? Geen probleem, want bij elk arrangement is het huren van een mountainbike inbegrepen. Bekijk alle arrangementen:

Locatie
Bike 'n Baksels
Pedalen en pannenkoeken! Eerst lekker op de pedalen, en daarna onbeperkt pannenkoeken eten. Wie valt als eerste aan?
Vanaf 10 Dagdeel
Bike 'n Lunch
Ook altijd zo'n trek na een flink eind mountainbiken? Huur een mountainbike én krijg een heerlijke lunch!
Vanaf 1 Dagdeel
Bike 'n Dinner
Geniet na het ontdekken van de MTB-tracks van Appelscha van een smakelijk driegangenmenu bij Restaurant Leafs in Appelscha.
Vanaf 10 Dagdeel
Bike 'n BBQ
Uitdagende mountainbike clinic met instructeur, daarna biken op echte bike tracks van Appelscha. Met na afloop een heerlijke uitgebreide BBQ!
Vanaf 10 Dagdeel
Bike 'n Badder
Een uniek arrangement! Lekker biken op de tracks van Appelscha en verblijf in een B&B met hottub.
Vanaf 6 Weekend
Bike 'n (camp)fire - lunch
Ontdek de bossen van Appelscha en geniet van een avontuurlijke outdoor lunch.
Vanaf 10 Dagdeel
Bike 'n (camp)fire - diner
Ga op avontuur op de mountainbike en geniet van een drie- of viergangen verrassingsdiner na afloop, bereid op een kampvuur.
Vanaf 10 Dagdeel
Stronken & Bonken
Een dag op pad voor echte stoere bonken. Helemaal los gaan op de tracks van Appelscha en daarna genieten van een spareribs-buffet bij Grand...
Vanaf 10 Dagdeel
Wat een Snert-avontuur!
Dit mountainbike-arrangement is speciaal afgestemd op de koude omstandigheden! Een dag lekker op de tracks, met een verse kop snert na afloop om weer op te warmen.
Vanaf 1 Dagdeel
'n Super Fatbike Avontuur
Stap op de fatbike voor een vet avontuur! Het robuuste frame, de dikke banden, niets staat u in de weg. Ook in de winterperiode een geweldige ervaring!
Vanaf 1 Dagdeel
Kinderfeestje mountainbiken
Het stoerste kinderfeestje geven? Lekker crossen door de bossen en smerig worden mag!
Vanaf 6 Dagdeel