MENU TERUG
SLUITEN

Accessoires

Het is handig om een kinderzitje aan te schaffen wanneer je samen met je kind op één fiets wil. Er zijn voorzitjes voor als je kind gezellig bij jou voorop wil. Maar er zijn ook achterzitjes, dit is een stuk stabieler. Ga voor een fietsstoeltje dat voldoende steun biedt aan de rug, handen en voeten van het kind.

Lees meer ...

Een fietszitje

Wanneer een baby voor een enige tijd zelfstandig rechtop kan blijven zitten dan is een fietszitje geschikt. Dit is gemiddeld pas rond de 9 maanden. Er zit geen minimum leeftijd vanaf welke leeftijd je kind of baby mee kan in een fietszitje. Dit kan dan een zitje op de voorzijde zijn of de achterzijde, daar zit geen verschil in. Niet elk zitje kan op elke fiets worden bevestigd, kijk daarom goed welk zitje aansluit op jouw fiets. Meestal wordt het vastgemaakt op de bagagedrager van de fiets.

Plaats een windscherm eenvzoudig op de fiets. Zo zit je kindje uit de wind en biedt het meer bescherming tegen zon en regen.


Waar op te letten bij een kinderzitje?

 Het is belangrijk om er op te letten dat het fietsstoeltje een veilige gordel heeft. De gordel moet vastzitten bij de schouders en het kruis. Zorg er ook voor dat je kind de gordel niet zelf kan losmaken. let er ook op dat je kindje niet bekneld raakt of dat er ergens aangezeten kan worden waardoor verwondingen ontstaan.

Bij het monteren van het fietszitje voor moet je erop letten dat je kindje niet bij de rem- en versnellingskabels kan. Bij het kinderzitje achter moet je er dan weer opletten dat de voeten goed beschermd zijn en niet tussen de spaken kunnen komen. Er zit bij elk kinderzitje een handleiding om het veilig te monteren. Twijfel je of het zitje goed vastzit? Kom gerust langs in onze winkel in Appelscha. 


<< Lees minder

Er zijn 11 producten gevonden:

Stuur Urban Iki kleur: zwart
9,95
Stylingset Urban Iki Front kleur: blauw
9,95
Voetsteunen Cordo frame kleur: zilver/zwart
17,95
Voetsteunen Steco frame kleur: zilver
17,95
Montageset V. Urban Iki kleur: zwart
19,95
Montagedeel V. Urban Iki kleur: zwart
22,95
Montageset Yepp Ahead kleur: zwart
22,95
Montagesteun Yepp Nexxt kleur: zwart
24,95
Montagebeugel Urban Iki kleur: zwart
27,95
Windscherm Urban Iki kleur: Asahi gold
34,95
Windscherm Urban Iki kleur: Chigusa green
34,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering