MENU TERUG
SLUITEN

Fietsverlichting

Fiets weg: da’s pech! Wat doe je er tegen? Zoek een fietsslot uit in onze webshop en voorkom deze vervelende situaties. De meeste fietsaccessoires zijn vrijwel onmisbaar! Denk hierbij aan fietsverlichting, fietssloten, bagagedragers en nog veel meer. Zonder deze items is fietsen een stuk minder comfortabel en het kan soms zelf gevaarlijk zijn. Andere accessoires kunnen ervoor zorgen dat fietsen een echte sportactiviteit wordt of een sportieve hobby. Zo ondersteunt een goede fietsnavigatie jouw fietstocht en een hartslagmeter maakt van jouw mountainbikerit een echte uitdaging. Bij een fiets van kwaliteit behoort natuurlijk ook de juiste fietsaccessoires. Dit maakt het fietsen leuker, gemakkelijker en veiliger! 

Lees meer ...

Geschikte accessoires

Passende accessoires zijn voor fietsen bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Het passende gereedschap, de onderhoudsmiddelen en pompen houden jouw fiets in de juiste stand. Goede  verlichting is onmisbaar, zonder ben je zelfs strafbaar in Nederland. Het is voor ieders belang dat je goed te zien bent in het donker, zo kunnen ongelukken voorkomen worden.

Andere praktische fietsaccessoires zijn spatborden, een fietsbel en fietstassen. Goede spatborden zorgen ervoor dat kleding schoon blijft tijdens het fietsen. Ook fietstassen zijn erg praktisch, zeker om al je boodschappen in te vervoeren. Voor kinderen zijn er ook fietsaccessoires te vinden. Je kunt hierbij denken aan een bagagedrager, een bel of een kinderhelm. Zo kan je kind veilig op pad met de fiets. 

Wil je weten welke fietsaccessoires geschikt is voor jouw fiets of wil je meer informatie? Kom zeker eens langs bij onze vestiging in Appelscha of neem contact met ons op. Bij ons staan service verlenen en kwaliteit leveren voorop en dat voor een goede prijs!


<< Lees minder

Er zijn 11 producten gevonden:

Achterlicht Femto Drive kleur: black
16,95
Koplamp Femto Drive Pro kleur: zwart
16,95
LEZYNE LED HELMET MOUNT -  kleur: polish high gloss
17,95
Koplamp KTV Drive 220 kleur: zwart
24,95
Verlichtingset Femto Drive kleur: zwart
25,95
Koplamp Mini Drive 400 kleur: zwart
34,95
Koplamp Micro Drive 600 kleur: zwart
54,95
LEZYNE HECTO DRIVE 500XL F kleur: neo metallic
54,95
Koplamp Micro Drive P. 800 kleur: zwart
64,95
LEZYNE LITE DRIVE 1000XL F kleur: black
74,95
LEZYNE LITE DRIVE FRONT 10 kleur: neo metallic
84,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering