MENU TERUG
SLUITEN

Fietsverlichting

Jij daar, doe je verlichting van je fiets aan! Ik zie je bijna niet op je fiets in het donker, dat is hartstikke gevaarlijk. Met een goede fietsverlichting fiets je een heel stuk veiliger rond. Andere weggebruikers zien jou en je kunt zelf ook meer zien van je omgeving. Je kunt kiezen uit verschillende soorten verlichting, afhankelijk van waar je gaat fietsen natuurlijk. Als je met je racefiets in de nacht op stap gaat is een felle koplamp ideaal. Een koplamp en achterlicht voor een stadsfiets kan iets minder fel. 

Lees meer ...

Soorten fietsverlichting

Je hebt veel verschillende vormen van fietsverlichting. De meest voorkomende zijn toch wel koplampen en achterlichten. Daarnaast heb je ook MTB verlichting en speciale racefiets verlichting. Een helmlamp gebruik je bijvoorbeeld met als doel ver voor je uit te kunnen kijken op je mountainbike. Een helmlamp heeft daarom ook meer lumen dan een hoofdlamp. Het is makkelijker om te anticiperen op bochten, takken of onverwachte obstakels.

Tussen zonsondergang en zonsopgang moet je verplicht je lamp aan hebben. Je moet met je lamp niet tot last zijn voor andere fietsers of weggebruikers. Je kunt kiezen voor verlichting met batterijen of wat aansluit op de dynamo van je fiets. Met een complete verlichting set voor je fiets ben je zo klaar, het bestaat uit een voorlicht en een achterlicht.

Ook voldoende reflectoren op je fiets verhogen je zichtbaarheid en dus je fietsveiligheid. Fietsverlichting en reflectoren behoren in Nederland tot de verplichte uitrusting van de fiets. Ga je voor losse lampjes als fietsverlichting? Bevestig deze op je bovenlichaam of plaats ze goed zichtbaar op je fiets.

 

Neem gerust contact met ons op 

Wil je weten welke fietsaccessoires geschikt is voor jouw fiets of wil je meer informatie? Kom zeker eens langs bij onze vestiging in Appelscha of neem contact met ons op. Bij ons staan service verlenen en kwaliteit leveren voorop en dat voor een goede prijs!  


<< Lees minder

Er zijn 10 producten gevonden:

Achterlicht Femto Drive kleur: black
16,95
Koplamp Femto Drive Pro kleur: zwart
16,95
LEZYNE LED HELMET MOUNT -  kleur: polish high gloss
17,95
Koplamp KTV Drive 220 kleur: zwart
24,95
Verlichtingset Femto Drive kleur: zwart
25,95
Koplamp Mini Drive 400 kleur: zwart
34,95
Koplamp Micro Drive 600 kleur: zwart
54,95
LEZYNE HECTO DRIVE 500XL F kleur: neo metallic
54,95
LEZYNE LITE DRIVE 1000XL F kleur: black
74,95
LEZYNE LITE DRIVE FRONT 10 kleur: neo metallic
84,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering