MENU TERUG
SLUITEN

Manden

Een fietstas is ideaal om spullen mee te nemen op de fiets. De fietstas inhoud bepalen dat is een persoonlijke keuze. Het is belangrijk dat jij al je spullen erin kwijt kan die je graag wilt vervoeren. Er zijn enkele fietstassen voor de wat kleinere zaken of dubbele fietstassen voor wanneer je wat meer wilt meenemen. Let erop dat je de boodschappen goed verdeeld, zo blijft je fiets beter in balans. Een fietstas kun je voor heel veel situaties gebruiken. Zo is het voor een student ideaal voor het meenemen van studieboeken of een laptop. Ga voor jezelf na waarvoor je een fietstas nodig hebt en maak dan je keuze.

Lees meer ...

Hoeveel liter fietstas heb ik nodig? 

De meest gangbare maat voor een fietstas heeft een inhoud tussen de 20 en 30 liter. Hier kun je van alles in kwijt, het is precies genoeg voor de dagelijkse spullen. Boodschappen, je laptop, boeken en andere zaken zijn er makkelijk in te vervoeren. Weet je van jezelf dat je weinig spullen meeneemt op de fiets, dan is een fietstas van minder dan 20 liter erg geschikt. Zo heb je toch nog ruimte om iets mee te nemen en je voelt er bijna niks van als ze aan je fiets hangen. Tenzij je er allemaal stenen in stopt natuurlijk. Voor een fietstocht zijn ze ideaal om even wat kleine eet- en drinkwaren in te bewaren.

Fietsvakanties

Ga je op fietsvakantie? Dan neem je waarschijnlijk ook fietstassen mee, maar wel een ander soort. Er zijn namelijk speciale dubbele fietstassen ontworpen. Dit zijn fietstassen voor onder je zadel, voor op je stuur of voor bij het frame. Ook zijn er zelfs kleine aanhangers die achter je fiets kunnen worden geplaatst, zo kun jij al je benodigdheden meenemen. Ga je voor een kleine fietsrit? Dan is een enkele fietstas die je los kan klikken ideaal. Deze kan je dan onderweg meenemen wanneer je een restaurant ingaat of als je gaat shoppen.

Het gemak

Ben je er nog niet helemaal uit of je een fietstas nodig hebt? Het kan zo zijn dat je bijna geen spullen meeneemt op de fiets. Echter zal je zelfs voor kleine spullen het gemak van een fietstas ervaren. Een enkele fietstas is genoeg om ervoor te zorgen dat jij niet met volle handen moet fietsen. Het is praktisch en een stuk veiliger.


<< Lees minder

Er zijn 15 producten gevonden:

Transportkrat FR Junior maat: 26 l kleur: rood
14,95
Transportkrat FR medium maat: 26 l kleur: blauw
14,95
Transportkrat FR medium maat: 26 l kleur: zwart
19,-
Transportkrat FR groot maat: 40.6 l kleur: mintgroen
24,95
Transportkrat Pvc groot maat: 34,5 l kleur: oranje
24,95
Transportkrat pvc L maat: 40 l kleur: terra red
34,95
Transportkrat pvc L maat: 40 l kleur: moss green
34,95
Mand Bamboe Rotan groot kleur: naturel
36,95
Mand riet Dorset L maat: L kleur: brown
64,95
Mand riet Dorset L maat: L kleur: grey
64,95
Mand riet Denton L maat: L kleur: grey
74,95
Mand riet Denton L maat: L kleur: brown
74,95
Mand Nordland MIK kleur: zwart/bruin
79,95
Mandtas Bloom Field CA MIK maat: 22 l kleur: sky blue
109,95
Mand Cento Tech FN MIK kleur: blauw/zilver
129,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering