MENU TERUG
SLUITEN

Hondenmand

Ben je van plan om meerdere spullen mee te nemen op de fiets? Kies dan voor fietstassen, een fietsmand of een fietskrat. Makkelijk veel spullen vervoeren op de fiets, zonder bijvoorbeeld een zware tas aan je stuur te hangen.

Lees meer ...

Fietstas, fietsmand of fietskrat? 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om spullen te vervoeren op de fiets. Bedenk hierbij wat je mee wilt nemen, naar je werk neem je waarschijnlijk minder spullen mee dan als je boodschappen hebt gedaan. 

  • Fietstassen

Fietstassen zijn tegenwoordig bijna onmisbaar op een fietsvakantie, maar ook als je wat zwaardere spullen moet vervoeren zijn fietstassen ontzettend handig. Fietstassen bestaan in ontzettend veel soorten en maten. Tegenwoordig heb je zelfs fietstassen die je van je fiets kan klikken en vervolgens als tas kunt gebruiken als je even een boodschapje moet doen. Als je zwaardere spullen gaat vervoeren kan je het beste kiezen voor dubbele fietstassen. 

  • Fietsmand of fietskrat

Een fietskrat of mand zijn voornamelijk populair bij mensen die een transportfiets hebben. Deze fietsen hebben een rekje voor op de fiets, waar makkelijk een krat of mand op geplaatst kan worden. Een mand of krat is geschikt voor wat boodschappen, maar ook een klein hondje kan hier prima in zitten. 

De juiste maat 

Niet alle fietstassen of fietsmanden en kratten passen op alle fietsen. Voor iedere fiets is er een geschikte fietstas of fietsmand/fietskrat, alleen moet je nog wel even weten welke dat voor jouw fiets is. Het is daarom handig om je fiets even op te meten, voor je een tas, mand of krat gaat aanschaffen. Je wil namelijk niet dat je nieuwe tas, mand of krat de gehele weg rammelt of hinderlijk is tijdens het fietsen. 

Een e-bike heeft een grotere bagagedrager, dit komt doordat er een accu in de bagagedrager is verwerkt. Niet ieder bevestigingssysteem past op een e-bike. Zo heb je speciale fietstassen, speciaal gemaakt voor e-bikes. 

Fietstassen, fietsmanden en fietskratten bij Kramer

Kramer Fietsservice heeft een ruim assortiment aan fietstassen, fietsmanden en fietskratten. Bestel in onze webshop of kom bij ons langs in Appelscha. Wij helpen je graag met het vinden van jouw nieuwe fietstas, fietsmand of fietskrat.


<< Lees minder

Er zijn 9 producten gevonden:

Kussen Pasja mand M kleur: moonstone grey
9,95
Mandkussen Pasja groot maat: L kleur: elegance grey
9,95
Hondenmandkoepel kleur: zwart
24,95
ACTIE!
Hondenmandkoepel Buddy kleur: zwart
24,95 19,96
Hondenmand Pasja maat: 50 cm kleur: bruin
89,95
Mand KF Doggy Shopper maat: 24 l kleur: grey/black
106,95
Hondenmand Pluto maat: 50 cm kleur: bruin
109,95
Hondenmand Buddy KF kleur: faded denim
134,95
ACTIE!
Mand Buddy dier pvc kleur: denim blue
134,95 109,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering