MENU TERUG
SLUITEN

Fietsspiegels

Fiets weg: da’s pech! Wat doe je er tegen? Zoek een fietsslot uit in onze webshop en voorkom deze vervelende situaties. De meeste fietsaccessoires zijn vrijwel onmisbaar! Denk hierbij aan fietsverlichting, fietssloten, bagagedragers en nog veel meer. Zonder deze items is fietsen een stuk minder comfortabel en het kan soms zelf gevaarlijk zijn. Andere accessoires kunnen ervoor zorgen dat fietsen een echte sportactiviteit wordt of een sportieve hobby. Zo ondersteunt een goede fietsnavigatie jouw fietstocht en een hartslagmeter maakt van jouw mountainbikerit een echte uitdaging. Bij een fiets van kwaliteit behoort natuurlijk ook de juiste fietsaccessoires. Dit maakt het fietsen leuker, gemakkelijker en veiliger! 

Lees meer ...

Geschikte accessoires

Passende accessoires zijn voor fietsen bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Het passende gereedschap, de onderhoudsmiddelen en pompen houden jouw fiets in de juiste stand. Goede  verlichting is onmisbaar, zonder ben je zelfs strafbaar in Nederland. Het is voor ieders belang dat je goed te zien bent in het donker, zo kunnen ongelukken voorkomen worden.

Andere praktische fietsaccessoires zijn spatborden, een fietsbel en fietstassen. Goede spatborden zorgen ervoor dat kleding schoon blijft tijdens het fietsen. Ook fietstassen zijn erg praktisch, zeker om al je boodschappen in te vervoeren. Voor kinderen zijn er ook fietsaccessoires te vinden. Je kunt hierbij denken aan een bagagedrager, een bel of een kinderhelm. Zo kan je kind veilig op pad met de fiets. 

Wil je weten welke fietsaccessoires geschikt is voor jouw fiets of wil je meer informatie? Kom zeker eens langs bij onze vestiging in Appelscha of neem contact met ons op. Bij ons staan service verlenen en kwaliteit leveren voorop en dat voor een goede prijs!


<< Lees minder

Er zijn 20 producten gevonden:

SPIEGEL M/STROP KORT FIETS kleur: zwart/chroom
3,95
Spiegel Cordo groot 110 mm maat: 110 mm kleur: zwart
9,95
SPIEGEL M/STROP LANG FIETS maat: 8mm kleur: zwart/chroom
9,95
Spiegel XLC Swing 80 mm maat: 80 mm kleur: zwart
10,50
Spiegel Zefal Spy kleur: zwart
11,95
Spiegeladapter Ergotec kleur: zwart
11,95
Spiegel B&M Cycle Star maat: 60 mm kleur: zwart
18,95
Spiegel Zefal Espion Z56 R kleur: zwart
19,95
Spiegel Cordo Deluxe kleur: zwart
23,95
Spiegel B&M Cycle Star maat: 80 mm kleur: zwart
24,95
Spiegel Cordo Deluxe kleur: zwart
24,95
Spiegel Cordo 60 mm maat: 60 mm kleur: zwart
29,95
Spiegel B&M klap kleur: zwart
32,95
Spiegel Mirage Speed Ped. maat: L kleur: zwart
33,95
Spiegel Mirage rechts kleur: zwart
33,95
Spiegel Cordo 80 mm maat: 80 mm kleur: zwart
34,95
Spiegel Cordo Speed Multi kleur: zwart
35,95
Spiegel Cordo e-See verst. kleur: zwart
38,95
Spiegel Ergotec M-88 alu kleur: zwart
53,95
Spiegel Ergotec M-99 kleur: zwart
54,95

Merk

Kleur

Maat

Sortering