MENU TERUG
SLUITEN

Bikepacking

Ben jij klaar voor een nieuw fietsavontuur? Kies voor bikepacking! Een offroad fietsvakantie, die je niet snel zal vergeten. Om bikepacking zo comfortabel mogelijk te  maken zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Kramer Fietsservice helpt je graag op weg.  

Lees meer ...

Wat is bikepacking?

Bikepacking is een combinatie van offroad fietsen en een kampeervakantie. Alleen kan je op de fiets niet zo gemakkelijk allerlei spullen meenemen, daarvoor zijn bikepacking tassen ontwikkeld. Bikepacking tassen kan je bevestigen op alle fietsen die geschikt zijn voor offroad fietsen. De meeste fietsen die hiervoor geschikt zijn, hebben niet de mogelijkheid om een bagagedrager op de fiets te bevestigen. Bikepacking tassen bieden hier de oplossing voor.

Bikepacking uitrusting

Je hebt verschillende soorten bikepacking tassen. Je kan deze tassen in sets kopen, maar zijn ook los van elkaar verkrijgbaar. Je hebt bikepacking tassen welke je aan het stuur bevestigd, aan het frame of zadelpen. Mocht jouw fiets wel de mogelijkheid hebben om een bagagedrager aan de fiets te bevestigen, kan je ook voor een bikepacking tas kiezen die je op een bagagedrager kan klikken. 

 

Tips voor het inpakken van jouw bikepacking tassen

  • Frametas

De frametas wordt centraal aan het frame gehangen. Hierdoor is deze bikepacking tas zeker geschikt voor de zwaardere spullen die je meeneemt.

  • Zadeltas

De zadeltas heeft een groot volume, hierdoor kan je het beste de wat groter spullen hierin vervoeren. Denk er hierbij wel om dat je deze tas strak inpakt, dit komt de stabiliteit van je fiets ten goede.

  • Stuurtas

In de stuurtas kan je het beste wat lichte spullen doen, die je aan het einde van de dag als eerst nodig hebt. Hierdoor hoef je niet alle tassen te doorzoeken en heb je snel gevonden wat je nodig hebt. 

Bikepacking tassen kunnen altijd een beetje bewegen, om lakschade te voorkomen zou je wat tape ter bescherming kunnen plakken op je fiets. 

Bikepacking bij Kramer

Bij Kramer Fietsservice ben je aan het juiste adres voor bikepacking tassen. Je kan deze bestellen op onze webshop. Heb je vragen of wil je graag wat tips? Kom dan zeker langs bij Kramer Fietsservice in Appelscha!


<< Lees minder

Er is 1 product gevonden:

Tas A. Back Roller set maat: 40 l kleur: zwart
160,-

Merk

Kleur

Maat

Sortering