Corona update

Vanaf 10 februari is het mogelijk om fietsen & goederen bij de winkel af te halen. De verhuur blijft gedeeltelijk geopend. De werkplaats is geopend en het afleveren van bestellingen gaat door. 

Lees meer in de corona update.

Lees meer
Verkoop

Voor service en vakmanschap komt u bij Bike Totaal Kramer in Appelscha. Fietsplezier begint met een goed advies. Dankzij onze kennis en ervaring schaft u altijd een fiets aan die bij u past. In onze winkel vindt u fietsen voor recreatief, woon-werk of sportief gebruik.

Lees meer
Verhuur

Begin uw fietstocht direct aan de rand van het Drents-Friese Wold. Huur uw fiets, racefiets of mountainbike en geniet van de vele mooie fietsroutes in de omgeving van Appelscha. Fietsverhuur Appelscha is het gehele jaar geopend.

Lees meer
Werkplaats

Is uw fiets aan onderhoud of een reparatie toe? Band lek tijdens een dagtochtje in de buurt? Stap gerust binnen en maak gebruik van onze quickservice. Is de reparatie niet direct te verhelpen dan kunt u altijd gebruikmaken van onze leenfietsen.

Lees meer

Corona update 

  • Vanaf 10 februari is het mogelijk om fietsen & goederen bij de winkel af te halen.

  • De verhuur blijft gedeeltelijk geopend.

  • De werkplaats is geopend en het afleveren van bestellingen gaat door. 

In lijn met de aangekondigde maatregelen, is het vanaf woensdag 10 februari mogelijk om je bestelde fietsen & goederen bij de winkel in Appelscha af te halen. We richten buiten een afhaalbalie in, zodat we aan alle richtlijnen voldoen. Maak telefonisch een afspraak voor een afhaalmoment.

Onze fietsverhuur blijft gedeeltelijk geopend. Van dinsdag t/m zaterdag is het mogelijk om tussen 9.00 - 13.00 uur een fiets af te halen. Op zondag is dit tussen 9.30 - 13.00 uur. Reserveer je huurfiets via 0516-433699. Wij nemen enkel individuele reserveringen aan.

Daarbij willen we iedereen op het hart drukken om daadwerkelijk alleen op pad te gaan. Om drukte te voorkomen, vragen we je om op het afgesproken tijdstip naar de afhaalbalie te komen.

En met de vrieskou in zicht, hebben we onze slijpmachines in de werkplaats geïnstalleerd. Heb je nog schaatsen die geslepen moeten worden? Kom langs bij de werkplaats en wij zorgen ervoor dat je schaatsen klaar zijn voor het ijs!

Lees hier de volledige corona update.

Bike Totaal Kramer in Appelscha: uw fietsspecialist

Op zoek naar een nieuwe fiets? Wij helpen u graag met het uitzoeken van een nieuw exemplaar! In onze fietsenwinkel vindt u fietsen voor iedere activiteit. Of u nu een mountainbike zoekt of juist een toerfiets. U hebt keuze uit een groot assortiment. Vanzelfsprekend voorzien wij u van deskundig advies, want een fiets moet goed aansluiten op uw wensen.

Nieuwe fiets kopen? Kramer is uw fietsspecialist in Noord-Nederland

Bike Totaal Kramer in Appelscha kent als familiebedrijf vele jaren ervaring als fietsenzaak. Kwaliteit is voor ons belangrijk en alles wat we verkopen testen we dan ook zelf. Zo kunt u bij ons alleen een nieuwe fiets kopen die door ons zelf is getest. Dankzij een gedegen advies, zoals een bodyscan en een zadelmeting bent u verzekerd van jaren fietsplezier!

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Fietsen huren in Appelscha

In een omgeving als het Drents-Friese Wold is het natuurlijk prachtig om recreatieve tochten te fietsen. Voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke fiets verhuren wij daarom een groot aantal modellen fietsen. Zo kunt u tijdelijk genieten van een fiets van uitstekende kwaliteit waarmee u de mooie omgeving kunt verkennen. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk onze fietsverhuur website.

Haal alles uit uw mountainbike

Op een avontuurlijke manier de mooiste routes ontdekken? Dit kan met één van onze mountainbike clinics! Wij leren u de juiste technieken om goed te kunnen fietsen over allerlei terreinen als modder, zand, wortels en kuilen. Tegelijkertijd traint u uw hele lichaam en geniet u van de uitgestrekte bossen en prachtige natuur van het Drents-Friese Wold.

Service en vakmanschap

Wanneer u kiest voor fietsservice Kramer Appelscha kunt u rekenen op kwaliteit en service. Fietsplezier begint volgens ons met een goed advies. Wij nemen daarom de tijd u vakkundig te helpen en u te voorzien van een passend advies bij uw aankoop. Zo zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd de fiets aanschaft die bij u past. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer uw fiets onderhoud nodig heeft of toe is aan een reparatie. Lees hier meer over onze service.


Onze mountainbike arrangementen

Aan de Boerestreek, midden in het toeristisch centrum van Appelscha. Van hieruit kunt u zo de mtb-route in Appelscha op. Bekijk onze arrangementen voor een leuk dagje uit op de mountainbike:

 

 

Onze mountainbike clinics

Alles uit je mountainbike halen doe je met onze mtb clinics! Of je nu beginner bent of gevorderde biker, voor elk is er wat wils. Ook leuk als kinderfeestje of als groepsactiviteit. Bekijk alle clinics:

Bike Totaal Kramer is dealer van:

In onze winkel verwelkomen we u niet alleen voor de verkoop van kwaliteitsfietsen, u kunt ze ook huren. Geniet van prachtige fietsroutes in de omgeving van Appelscha. Huur uw fietsen direct bij Kramer Fietsverhuur.

Naar fietsverhuurappelscha.nl